Over Ons

Jouw verbinding met de digitale toekomst

Wat doen we

Oplossingen voor nieuwe technologieën

Digitale technologie heeft ons leven volledig veranderd. En de mogelijkheden worden steeds groter. Bij Solutions30 bouwen we elke dag mee aan slimme, structurele oplossingen voor een sterker geconnecteerde wereld. Coax, koper, fiber: wij installeren en optimaliseren de essentiële infrastructuur die jou verbindt met je familie, vrienden, collega’s en de rest van de wereld. Dankzij Solutions30 klinkt je telefoon kraakhelder, surf je steeds sneller en biedt je digitale televisie almaar scherpere beelden.

Het écht leuke: ook jij kan deel uitmaken van onze netwerkoplossingen. Omdat de telecommarkt steeds sneller evolueert, blijft ook ons werkterrein alleen maar uitbreiden en differentiëren. Vandaag stelt Solutions30 zo’n 1100 mensen rechtstreeks en onrechtstreeks te werk en we blijven groeien. Zowel technici op de baan als medewerkers voor onze kantoren: we zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent met passie voor onze sector.

Van vliegende start tot bevlogen telecompartner

Zoals zoveel ondernemingsverhalen begon ook dat van Solutions30 ooit met de stille ambitie om de wereld te veranderen. Akkoord, dat klinkt heel utopisch, maar hier en daar hebben we toch een grens verlegd. Ons bedrijf is vandaag uitgegroeid tot een referentie in de telecomsector. We werken aan de grootste infrastructuurprojecten voor enkele van de belangrijkste technologiespelers van het land, van Proximus tot Scarlet, Unifiber en Fiberklaar. En we beperken ons niet tot België alleen.

Ons bedrijf maakt deel uit van de Solutions30 Group, een van Europa’s toonaangevende aanbieders van onder andere telecomoplossingen. Dankzij dat grensoverschrijdend netwerk beschikken we over alle knowhow en middelen om de Belgische netwerkinfrastructuur  te blijven verbeteren.

Ontwikkel jezelf in onze Academy

Solutions30 staat open voor iedereen met een passie voor telecom, ook als je pas je eerste stappen zet in de sector.

Heb je nog geen ervaring of kennis, maar loop je wel over van goesting? Dan kunnen we niet wachten om je te leren kennen en je in te wijden in ons verhaal. Voor onze field-medewerkers hebben we zelfs een heuse Academy uitgebouwd, met vestigingen op verschillende locaties. Daar staan tientallen coaches en trainers paraat die je alle knepen van het vak leren. Je wordt er opgeleid tot een echte telecomexpert en geniet ook tijdens je verdere carrière van bijkomende trainingen om je kennis up-to-date te houden.

Onze identiteit​ en onze waarden

Samen sterk. Een cliché, maar met reden.  Bij Solutions30 vinden gelijkgestemden elkaar en dat merk je aan alles. We geloven in een positieve werkomgeving waar we het beste in elkaar naar boven brengen om zo onze doelstellingen/projecten te realiseren.

Bij ons kan je je echt onderscheiden. Je zet je schouders onder oplossingen die een wezenlijk verschil maken, zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer. Samen halen we het onderste uit de kan om voor iedereen een gigantisch fijne toekomst uit te bouwen.

Attenties voor verschillende feestdagen, onze jaarlijkse familiedag, samen carnaval vieren, of wat dacht je ervan om samen met je collega’s je sportieve kwaliteiten te tonen tijdens de Antwerp 10 Miles. Ons personeelscomité zit nooit stil, er is altijd wel iets op til om je collega’s op een andere manier beter te leren kennen.

Uiteraard heb je ook een leven buiten de kantoormuren. Bij Solutions30 vul je afhankelijk van je functie je dag flexibel in, zodat je work-lifebalans ook echt in evenwicht blijft. We geven je de nodige zelfstandigheid en vrijheid om je dagelijkse taken te volbrengen.

We hechten veel belang aan persoonlijke groei. Via opleidingen en trainingen krijg je alle kansen om bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

We bieden een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen naargelang je functie: bedrijfswagen en tankkaart, laptop, gsm-abonnement, eco-cheques, onkostenvergoeding,…

We geloven in een positieve werkomgeving met oog voor onze mensen én hun behoeften. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. We hanteren een cultuur van open communicatie op de werkvloer en je kunt ten allen tijde terecht bij een vertrouwenspersoon of ombudsdienst.

Bij Solutions30 kan je je echt onderscheiden. Je werkt aan de grootste infrastructuurprojecten van het land voor de belangrijkste Belgische technologiereuzen.

Groeien binnen Solutions30

Of je nu afgestudeerd bent of reeds ervaring op je teller hebt staan, bij ons kan iedereen groeien. Wij brengen je nieuwe inzichten bij in onze Solutions30 Academy.

Elke dag kunnen we van elkaar leren. Zolang we in open contact met elkaar blijven staan en onze ambities najagen, kunnen we een toekomst schrijven waarin we ons blijven ontplooien en blijven groeien. Zowel in België als in de volledige groep Solutions30

Dus, waar wacht je nog op?
Ontdek wat onze collega's te zeggen hebben en wie weet ben jij binnenkort ook onderdeel van ons fantastisch team!