Leer ons kennen

wij verbinden mensen met onze telecom oplossingen

 

Solutions30 Belgium is een jong dynamisch bedrijf, met een grote focus op mensen. We stellen vandaag 650 mensen te werk. De meesten starten bij ons op interim en IBO (individuele beroepsopleiding) gezien de vele opleidingen die we geven. Mensen met ervaring kunnen starten in vaste dienst of als zelfstandige. 

Onze techniekers rijden van thuis uit naar hun klanten om daar telefonie, internet, digitale televisie te installeren of herstellen. De laatste jaren hebben we onze focus verbreed om enerzijds meer spreiding te hebben binnen de markt, maar anderzijds ook om meer toekomstperspectief te kunnen bieden aan onze medewerkers met enkele jaren ervaring op de teller.

Solutions30 Belgium is een onderneming van en voor techniekers met focus op Field Services in België. Wij zijn een onderdeel van Europa’s grootste aanbieder van oplossingen voor nieuwe technologieën: Solutions30.

In de groeiende markt van nieuwe digitale technologieën, zoals het internet der dingen (IoT), worden technische diensten hoe langer hoe crucialer.

Leer ons kennen

Onze passie is om mensen in verbinding te brengen met onze telecom oplossingen. Want waar bel je naartoe als er thuis iets mis is met je televisie, de herstelling van je telefoonlijn… 

Bij ons kan je terecht voor al deze vragen, want Solutions30 is een bedrijf met jarenlange ervaring binnen Telecom. Uitgegroeid uit een bende vrienden met een zot idee. Dat idee bracht een klein bedrijf tot stand en intussen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de telecom markt en mogen we voor grote spelers projecten uitrollen in binnen en buitenland. 

Bij ons is iedereen welkom. Heb je nog niet de kennis, maar wel de goesting om je te verdiepen in elektriciteit en  telecom, dan voorzien wij je van een opleiding in onze eigen Academy. We hebben verschillende coaches en trainers ter beschikking om je wegwijs te maken in de wondere wereld van Telecom, of het nu gaat over koper, coax of Fiber, … kom het bij ons ontdekken. 

Onze identiteit​

We zijn een bende gepassioneerde mensen bij elkaar. Binnen Solutions30 Belgium gaan we de extra mile, omdat we weten dat als we samen het onderste uit de kan halen, we een gigantisch fijne toekomst kunnen uitbouwen. Samen staan we sterk en we brengen elkaar in verbinding.

Groeien binnen Solutions30

Of je nu afgestudeerd bent of reeds ervaring op je teller hebt staan, bij ons kan iedereen groeien. Wij brengen je nieuwe inzichten bij in onze Solutions30 Academy. Elke dag kunnen we van elkaar leren. Zolang we in open contact met elkaar blijven staan en onze ambities najagen, kunnen we een toekomst schrijven waarin we ons blijven ontplooien en blijven groeien. Zowel in België als in de volledige groep Solutions30 .