Onze Academy

Wij trainen jou, zodat jij snel jouw
weg kan vinden in onze Telecom jobs.

Onze Academy

Onze Solutions30 Academy werd opgestart in 2018. Een eigen Academy leek ons de beste manier om onze techniekers beter te ondersteunen in het trainingstraject.  Tot dan werden de trainingen door onze klanten gegeven en hadden wij zelf weinig input over de leercurve, de kwaliteit en de kennis van onze medewerkers.  

Door onze trainingen zelf te geven, kunnen we beter op maat werken. Dit geeft ons meer bewegingsruimte om in te spelen op de technieker in spé, de kennis die noodzakelijk is om een sterke technieker te worden als het traject om daar te geraken.  

Onze Trainers

Ons team van trainers groeit uit per nieuw project dat op ons pad komt.  We trainen namelijk het ganse jaar door. Er worden gemiddeld een 10-tal groepen opgestart die een volledig opleidingstraject doorlopen. 

Hiervoor hebben we meer dan 10 trainers actief, ieder met hun eigen expertise en ervaring. De meeste van onze trainers hebben zelf als technieker gewerkt en kennen de job als hun broekzak. Ze kunnen als geen ander de theorie koppelen aan praktische of sappige anekdotes.

Onze Opleidingen

De meeste van onze opleidingen zijn bedoeld om nieuwe medewerkers één van onze jobs aan te leren. Dit zijn trajecten tot 15 weken. Daartussen worden er ook specialisatie-opleidingen gegeven rond specifieke topics. Onze technologie blijft namelijk niet stilstaan en wij willen graag medewerkers op pad sturen die kennis van zaken hebben.

Volgende trajecten zijn onze meest voorkomende opleidingen:

– Proximus Full certified training

– Scarlet Full certified training

– Fiber lassen

– Fiber constructiewerken

– Telecom bekabeling lasser

– Telecom bekabeling hulp lasser


Onze Locaties

We zijn actief over heel België, ook onze opleidingen worden op verschillende locaties aangeboden. Zo kan je terecht in:

  • Antwerpen
  • Zele
  • Gosselies